Heerlijk uit eten in Uitgeest

Op zoek naar een sfeervolle en betaalbare plek om lekker uit eten te gaan in Uitgeest? Kies voor restaurant Lekker aan de haven aan het Uitgeestermeer! Mike Hopman staat voor je klaar om een versbereide maaltijd en andere lekkernijen voor je op tafel te zetten. Wat dacht je van zijn heerlijke appeltaart met verse appels uit de boomgaard? Alles wat wordt gebakken, is versbereid door Mike zelf of ingekocht bij plaatselijke bakker Putter. Bij Lekker aan de haven geniet je altijd van seizoensgebonden producten uit de eigen moestuin. De daghap wisselt dagelijks en kun je ook ophalen om thuis op te eten. Wandel of fiets je voorbij Lekker aan de haven? Kom dan eens langs voor een kop koffie, een versnapering of misschien wel een lekkere lunch. Honden zijn van harte welkom! Bij zonnig weer kun je even bijkomen op het terras; bij slechter weer kun je binnen lekker opwarmen. Ervaar de vriendelijkheid van Mike en ga heerlijk uit eten in Uitgeest! Heb je dieetwensen of wil je weten wat Mike voor jou op maat kan bereiden? Neem dan direct contact op!

Bekijk de Menukaart
Neem contact op

De daghap van vandaag

IMG_5134

Vraag tijdens je bezoek naar de daghap van vandaag!

Loading...

De specialiteiten van Mike

Huisgemaakte

appeltaart

 Picknickkist

 Catering

SAMSUNG

De huisgemaakte appeltaart van Mike staat al bekend als de lekkerste appeltaart van Uitgeest! Kom jij een punt proberen? Met of zonder slagroom, gecombineerd met een kop koffie of thee. Het kan allemaal!

Bekijk Menu

2426451-thumb-300xauto-2109798
Van varen, fietsen, kanoën en zonnebaden langs het Uitgeestermeer krijg je honger. Daarom kun je bij Mike van Lekker aan de haven terecht voor een picknickkist vol met lekkers. Dat maakt jullie dagje uit compleet!

Lees verder

Past

Een feest is pas echt geslaagd als je naast drankjes ook lekkere hapjes serveert! Mike biedt je graag de helpende hand en verzorgt catering op maat. Heb je specifieke wensen? Geef dit vooral door, zodat hier rekening mee gehouden kan worden!

meer informatie

Mooi meegenomen: bij Lekker aan de haven kun je de VVV Cadeaubon besteden aan onze lekkernijen en maaltijden!