Vanaf 1 juni 2020 zijn wij weer open. Wij verwelkomen u graag maar reserveren is verplicht.

Aan de rand van het rustige Uitgeestermeer ligt petit café Lekker aan de haven: een uitvalsbasis voor havengasten en het rustpunt voor wandelaars en fietsers in de omgeving. Iedereen kan bij Lekker aan de haven aanschuiven voor versbereide, seizoensgebonden maaltijden en lekkernijen. Eigenaar Mike Hopman staat je gastvrij en vriendelijk te woord en beantwoordt alle vragen over de jachthaven en de omgeving. Via het aangesloten VVV-agentschap kun je fiets- en wandelroutes bekijken en leuke uitjes in de omgeving plannen.  Hier kun je ook een bandenplak-set verkrijgen. Petit café Lekker aan de haven biedt aanvullend smakelijke arrangementen, zoals een picknickkist voor onderweg of een fietstas vol met lekkers. Mocht je een feest, partij of receptie organiseren, dan kun je Lekker aan de haven inzetten voor catering of om de zaal met zonnig terras huren. Waar je ook naar op zoek bent, Mike ontvangt je met open armen en zorgt dat je wensen werkelijkheid worden!

Klik hier voor een digitale rondleiding

Loading...

1460126603_97

1460554115_Party_supplies_2

vvv

Menukaart

Versgebakken lekkernijen en seizoensgebonden maaltijden met groenten uit eigen moestuin. Dat klinkt toch heerlijk? Bekijk snel de menukaart!

Catering en Zaal

Om ieder feest compleet te maken, verzorgt Mike catering op maat. Ook kun je bij Lekker aan de haven de zaal met het terras huren. Lees snel verder!

VVV-agentschap

Bij het VVV-agentschap Lekker aan de haven ontdek je alles over wat Uitgeest en de omgeving te bieden heeft! Heb je vragen? Mike staat je graag te woord.

Bekijk Menu

Catering
Zaal Huren

VVV-Agentschap

Voor de havengasten

Wist je dat Lekker aan de haven speciale voorzieningen heeft voor de havengasten van Jachthaven Uitgeest? Zo kun je bij Lekker aan de haven terecht voor de sleutel  van de helling!

Meer informatie

Openingstijden Lekker aan de haven

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 19:00
Donderdag 09:00 19:00
Vrijdag 09:00 19:00
Zaterdag 09:00 19:00
Zondag 10:00 19:00

Honden zijn van harte welkom bij Lekker aan de haven

Dogs

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Bel Mike direct call

Heb je een vraag over de menukaart, catering, zaalhuur, het VVV-agentschap of de voorzieningen voor havengasten?

Contact