Welkom, wij zien u graag verschijnen maar reserveren en registreren is verplicht.

Aan de rand van het Uitgeestermeer ligt restaurant Lekker aan de haven. Een prachtig restaurant met groot terras waar u heerlijk kunt genieten voor koffie, lunch of (klein) diner. Alle producten bij Lekker aan de haven worden dagvers bereid. Iedereen kan bij Lekker aan de haven aanschuiven voor vers bereide, seizoensgebonden maaltijden en lekkernijen. Eigenaar Mike Hopman en zijn medewerkers staan je gastvrij te woord en zorgen voor een heerlijke eetbeleving.

Met de fiets onderweg en een lekke band? Hier kun je ook een bandenplak-set verkrijgen. Petit café Lekker aan de haven biedt aanvullend smakelijke arrangementen, zoals een picknickkist voor onderweg (op de boot) of een fietstas vol met lekkers. Mocht je een feest, partij of receptie organiseren, dan kun je Lekker aan de haven inzetten voor catering of om de zaal met zonnig terras huren. Waar je ook naar op zoek bent, Mike ontvangt je met open armen en zorgt dat je wensen werkelijkheid worden!

Klik hier voor een digitale rondleiding

Loading...

1460126603_97

1460554115_Party_supplies_2

vvv

Menukaart

Versgebakken lekkernijen en seizoensgebonden maaltijden met groenten uit eigen moestuin. Dat klinkt toch heerlijk? Elke week is er een vers bereid “weekbroodje”, een daghap en diverse lekkernijen buiten de kaart om. Bekijk snel de menukaart!

Catering en Zaal

Om ieder feest compleet te maken, verzorgt Mike catering op maat. Ook kun je bij Lekker aan de haven de zaal met het terras huren. Lees snel verder!

Toeristen informatie van de omgeving

Bij Lekker aan de haven ontdek je alles over wat Uitgeest en de omgeving te bieden heeft! Heb je vragen? Mike staat je graag te woord.

Bekijk Menu

Catering
Zaal Huren

VVV-Agentschap

Voor de havengasten

Wist je dat Lekker aan de haven speciale voorzieningen heeft voor de havengasten van Jachthaven Uitgeest? Zo kun je bij Lekker aan de haven terecht voor de sleutel  van de helling!

Meer informatie

Openingstijden Lekker aan de haven

Maandag 10:30 17:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:30 20:30
Vrijdag 10:30 20:30
Zaterdag 10:30 20:30
Zondag 10:30 20:30

Onze keuken sluit om 20:00 uur.

Honden zijn van harte welkom bij Lekker aan de haven

Dogs

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Bel Mike direct call

Heb je een vraag over de menukaart, catering, zaalhuur of de voorzieningen voor havengasten?

Contact