Verse, betaalbare catering Uitgeest

Catering moet vers, betaalbaar en bovenal om te smullen zijn! Lekker aan de haven gebruikt voor de catering Uitgeest daarom kakelverse en ambachtelijke ingrediënten. Het liefst werkt Mike met seizoensgebonden producten uit eigen moestuin, zolang dit binnen het thema van jouw receptie, verjaardagsfeest, trouwerij, babyshower, jubileumfeest, workshop, cursus of walking dinner past. De samenstelling en opmaak van de catering zijn van culinair niveau, zodat je dit stijlvol kunt aanbieden aan de aanwezigen. Mike staat je met veel plezier te woord om te horen wat je zelf in gedachten hebt. Weet je niet zo goed wat voor catering je wilt? Geen probleem! Dankzij het inzicht van Mike en zijn passie voor lekkere gerechten biedt hij hoe dan ook een overheerlijke catering op maat.

Lekker aan de haven

Wil je een receptie, verjaardagsfeest, trouwerij, babyshower, jubileumfeest, workshop, cursus of walking dinner organiseren? Je kunt ook de zaal en het terras van Lekker aan de haven huren voor jouw feesten en partijen!

Meer informatie

Catering Uitgeest

Picknickkist voor onderweg

Fietstas vol met lekkers

Ga je een feestje vieren? Lekkere hapjes mogen dan natuurlijk niet ontbreken! Mike verzorgt met
veel passie catering op maat voor jouw feest of partij. Denk aan borrelhapjes, bittergarnituur of
fingerfood. Ook belegde broodjes en gebak zijn mogelijk. De prijs is afhankelijk van jouw wensen!
Alles is mogelijk; de catering wordt voor jou op maat gemaakt.

Varen, fietsen, kanoën en zonnebaden langs het Uitgeestermeer maakt hongerig. Mike maakt daarom graag een picknickkist met een variërende inhoud voor je klaar. Bijvoorbeeld met een flesje wijn, thermoskan met koffie of thee, verse jus d’orange en twee belegde, verse pistoletjes. Heb je specifieke wensen? Deel ze gerust met Mike! Prijs: vanaf € 10.

Ga op pad met een door Mike samengestelde fietstas vol met lekkers. Denk aan belegde, verse broodjes, verfrissende drankjes en een lekkere versnapering. Wanneer je een fiets huurt bij Fietsverhuur Uitgeest, de prijzen voor deze lekkernijen zijn vanaf €7,50. Je krijgt dan een aantal extra traktaties cadeau!

Fietsverhuur Uitgeest
Loading...

Voor iedere gelegenheid catering Uitgeest op maat

Bij Mike Hopman van Lekker aan de haven kun je terecht voor buffetten, lunches, brunches, hapjes, diverse schotels en salades, tapas en fingerfood. In de samenstelling van de catering wordt rekening gehouden met dieetwensen en eventuele behoeftes aan vlees, vis en vegetarische alternatieven. Alle specifieke verzoeken zijn bespreekbaar. Mike vindt graag een passende oplossing! Zo kan iedereen op jouw bijeenkomst van de catering genieten. Lekker aan de haven verzorgt catering op maat voor:

  • Recepties
  • Verjaardagsfeesten
  • Trouwerijen
  • Babyshowers
  • Jubileumfeesten
  • Samenkomst na uitvaarten
  • Workshops en cursussen
  • Walking dinners

Heb je vragen over onze catering in Uitgeest en de omgeving? Neem dan contact op met Mike Hopman!

Bel direct